HASAN STAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1436 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hasan star. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 13:48 Pasta Bolignese besteld. Gewoon echt lekker. Goede saus veel gehakt, lekker gekruid. Dikke prima, dit bestel ik voortaan vaker!
24 apr 2024 om 18:43 Relatief erg duur in vergelijking met ervarinf bij andere soortgelijke zaken. Kleine portie kapsalon. Verkeerde pizza bezorgd. Eten kwam koud aan. 75 minuten moeten wachten op bestelling. Op zich wel lekker, maar hier bestel ik niet meer.
18 apr 2024 om 21:01 Eten was prima. De portie was alleen te klein. Had grotere portie besteld.
14 apr 2024 om 18:59 Erg lekker. Snelle levering en vriendelijke service!
14 apr 2024 om 12:31 het eten was erg lekker, er zat volgensmij echter geen kip in maar uitgbakken bacon, evengoed heel smakelijk lekker veel kaas ook.
6 apr 2024 om 21:40 Goed is goed.
27 mrt 2024 om 6:24 Zo als altijd super!
13 mrt 2024 om 16:29 Pizza was koud en leek voor de tweede keer opgewarmd. Niet de kwaliteit die ik gewend ben
13 mrt 2024 om 11:39 Prima
11 mrt 2024 om 12:47 Duurt lang en de pizza is niet dat je zegt wow heerlijk de pasta’s wel
3 mrt 2024 om 19:46 1 uur en 3 kwartier moeten wachten. Na 1 uur en 10min gebeld waar het eten bleef. Zou er binnen 10 min zijn. Helaas na 20min nog maar een keer gebeld…. Vlees was nog wel wat warm. Frietjes lauw. Helaas zullen we niet nogmaals hier bestellen.
27 feb 2024 om 9:01 Hamburger besteld boven kant van de broodje was weg. Smaakloos. Veels te duur voor slecht kwaliteit